Wie zijn wij:

Comservices.nl is dé online groothandel telecom webshop voor refurbished (gebruikte) telecomproducten. Wij leveren aan handelaren en MKB, kortom aan de zakelijke markt. Wij bieden een groot assortiment aan van gebruikte en nieuwe systeemtoestellen, bedrijfscentrales en alle aan- en toebehoren. Indien U op zoek bent naar een specifiek product en u vind het nergens, dan ligt het bij Comservices.nl ongetwijfeld nog wel ergens. Bel of mail ons dus gerust indien een product niet op onze website staat. Dankzij ons groot internationaal netwerk kunnen we vaak nog aan onderdelen komen die al geruimte uit productie zijn genomen. Bovendien kan ComServices.nl, indien gewenst, de volledige installatie voor u verzorgen.

Wat doen wij:

Wij zijn gespecialiseerd in het milieubewust recyclen van goede telecomproducten. Onze producten worden onderworpen aan een grondige reiniging en een test op juiste werking. Juist omdat wij zelf reviseren kunnen wij topproducten van gerenommeerde merken (Alcatel, KPN, Siemens, Panasonic etc.) leveren tegen enorm lage prijzen. Juist ook om die redenen kunnen wij geheel merk onafhankelijk werken. Vooral in deze economisch zware tijden is het belangrijk de kosten in de gaten te houden, ook die van telecomproducten. Comservices.nl onderscheidt zich verder met eerlijke adviezen, goede service en natuurlijk scherpe prijzen.

Onze betaalmethodes:

U kunt bij ons betalen middels iDeal, natuurlijk kunt u bij ons ook altijd afhalen in Boxtel. Direct na ontvangst van de betaling wordt de bestelling naar u verzonden en dit bijna in alle gevallen binnen 24 uur, omdat wij uit voorraad leveren.

Onze garantie:

Bovendien bieden wij op onze gebruikte producten 6 maanden omruilgarantie, tenzij dit bij het product anders is aangegeven. LET OP: Alle systeemtoestellen worden excl. aansluitsnoer geleverd. U kunt bij uw bestelling altijd aangeven dat u aansluitsnoeren erbij wenst te ontvangen en met welke aansluiting, dan kunnen wij dat voor een geringe meerprijs realiseren.

De korte lijnen in ons bedrijf stellen ons in staat u als klant centraal te stellen en indien door u gewenst maatwerk te leveren. Wij blijven ook bij u betrokken na de levering en installatie, hierdoor bent u verzekerd van een optimale kwaliteit van uw aankoop.